Cabecera blog

dimarts, d’octubre 03, 2006

Recolza a Pampló



Recorde el dia que la idea em va vindre al cap. Era l’u de maig d’enguany i tornava de Barcelona en un Euromed, després de la cursa de Magny-Cours, a França, on havia fet quart. La quarta posició, tan a tocar del podi, sempre és agredolça, però estava satisfet. El cas és que des de feia temps tenia l’enrònia de trobar una manera d’aconseguir que les categories automobilístiques base tingueren un suport més gran per part dels aficionats, és a dir, que els resultaren més accessibles. Al mateix temps, tenia la intuïció que calia replantejar-me l’estratègia que havia seguit fins aquell moment per a aconseguir recolzament econòmic.

De sobte, vaig pensar en un lema: recolza a Pampló. Em van vindre al cap experiències anteriors que, amb més o menys fortuna, més o menys agosarades, havien intentat un objectiu semblant: promoure la carrera esportiva d’un pilot fent participar directament els aficionats. En el meu cas, per mitjà d’aportacions de 20 euros, a canvi de les quals, entre moltes altres coses, posaríem el nom de cada persona en el fórmula que conduïsc.

A poc a poc, la idea va anar prenent cos i, durant l’estiu, vam començar a treballar-hi per donar-li forma. Finalment, ho hem aconseguit. A la meua web en teniu tota la informació. I demà, dimecres 4 d’octubre de 2006, la campanya Recolza a Pampló es presenta oficialment al Saló d’Actes de la meua facultat, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Disseny (edifici 7B) de la Universitat Politècnica de València. L’ETSID, com la coneixem popularment ara –o la UITI, com la coneixien abans– serà el lloc on, per fi, donem el tret d’eixida a un projecte que ens ha costat molt d’esforç i en el qual hem dipositat moltes esperances. Com vaig dir la setmana passada, ja hi ha moltes persones que han confiat en el projecte i trobe que ja cal donar-los les gràcies. Ni que siga per l’experiència que suposa, per la il·lusió que tenim i les ganes de lluitar que hi hem posat, Recolza a Pampló mereix l’intent. Una altra cosa, clar, és el resultat. Però creieu-me: funcionarà.