Cabecera blog

diumenge, de desembre 16, 2007

Buscant per internet...



Fa uns dies se'm va ocórrer buscar China Formula Open en Google, per a veure que es troba en la xarxa sobre l'esdeveniment de què forma part l'Asian Formula Renault. A més de la web de l'esdeveniment i les obligades referències de mitjans xinesos em va sorprendre trobar aquest vídeo en YouTube. Correspon a la primera cursa de l'última cita de l'AFR el passat 25 de novembre en Shanghai. Només es veu la primera volta i, encara que la qualitat és prou roïna, m'he pogut veure en l'eixida i en el primer pas per meta. De tota manera és un poc difícil distingir-ho perquè estem Robert, Fredrik i jo amb els tres cotxes pintats quasi iguals. En qualsevol cas el que em pareix més curiós és que ho va penjar una xica polonesa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
Fa uns dies deies que potser deixaves els monoplaçes per passar als Gt's. Tens pensat algun campionat en concret? Gt España, l'Open... Fia Gt seria potser massa no?

Pamplo ha dit...

Hola!

Ara mateixa una de les opcions que estem valorant és passar als GT's. En un principi hem pensat en el GT espanyol i l'International GT Open, perque és on tenim més contacte. Participar en el FIA GT seria molt bó, pero ara mateixa és massa. En tot cas, si ho puguera fer bé en el Open eixe seria el camí per arrivar al FIA GT. Ja vorem...